wtorek, 5 maja 2015

PASTA RYBNO-JAJECZNA  Z DODATKIEM OGORKA KISZONEGO, PAPRYKI I CEBULI.


Paste zrobilam z makreli wedzonej J i jest to wersja ODCHUDZONA bez dodatku majonezu .
Majonez zostal zastapiony jogurtem naturalnym .
Paste robilam pierwszy raz i powiem Wam ,ze naprawde jest smaczna .
Na pewno będę robila ja czesciej .

 SKLADNIKI:
-1 srednia makrela wedzona
-3 jajka ugotowane na twardo
-3/4 papryki
-3 srednie ogorki kiszone
-1 mala cebula
-4-5 lyzek jogurtu naturalnego
-2 lyzki keczupu lub koncentratu pomidorowego
-sol, pieprz




SPOSÓB PRZYGOTOWANIA:
Makrele obrac z miesa , rozdrobnic w misce widelcem.
Papryke, ogorki, cebule i  jajka pokroic w drobna kostke .
Do makreli dodac pokrojone w kostke warzywa i jajka , jogurt i koncentrat/keczup, wymieszac .

Doprawic do smaku.
 











!!!SMACZNEGO!!!



Brak komentarzy: